Spray de lant Amsoil Chain Lube, 312g
search
  • Spray de lant Amsoil Chain Lube, 312g

Spray de lant Amsoil Chain Lube, 312g

60,00 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Lubrifiantul pentru lanțuri AMSOIL (ACLSC) este un lubrifiant aerosol dedicat pentru toate tipurile de lanțuri și roți dințate, care oferă o protecție excelentă împotriva uzurii și coroziunii. Lubrifiantul pentru lanțuri AMSOIL pătrunde adânc în bolțurile și bucșele lanțurilor și lasă un strat protector. 

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
2 51,00 lei 18,00 lei
4 57,60 lei 9,60 lei
7 55,80 lei 29,40 lei
12 54,00 lei 72,00 lei
Cantitate (buc.)
Ultimele produse in stoc

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

- Produs: Lubrifiantul pentru lanțuri AMSOIL (ACLSC) este un lubrifiant aerosol dedicat pentru toate tipurile de lanțuri și roți dințate, care oferă o protecție excelentă împotriva uzurii și coroziunii.

- Caracteristici: Lubrifiantul pentru lanțuri AMSOIL pătrunde adânc în bolțurile și bucșele lanțurilor și lasă un strat protector care nu se desprinde sau nu atrage murdărie, praf, nisip sau zgură.

- Aplicații: Lubrifiantul pentru lanțuri AMSOIL este potrivit pentru toate tipurile de lanțuri, inclusiv cele O, X și Z, care se găsesc la motocicletele de stradă, off-road și de curse. Este de asemenea excelent pentru aplicații de biciclete, agricole și industriale.

- Instrucțiuni: Agitați bine. Curățați lanțul înainte de aplicare. Aplicați un jet constant pe toată lungimea lanțului. Lăsați să se usuce timp de 15 minute. Daca lantul e proaspat spalat se aplica prima oara un dispersant de apa (Amsoil Metal Protector).

ACLSC

Referinte specifice

Cod MPN
ACLSC