Amsoil Heavy Duty Metal Protector Spray Film Protectie, 425g
search
  • Amsoil Heavy Duty Metal Protector Spray Film Protectie, 425g

Amsoil Heavy Duty Metal Protector Spray Film Protectie, 425g

82,40 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

AMSOIL Heavy-Duty Metal Protector este o formulă anti-coroziune rezistentă și durabilă care protejează componentele, echipamentele și uneltele metalice până la câțiva ani, în funcție de aplicație și mediu. Produsul deplasează apa, se usucă într-un strat de ceară de culoare ambra și nu se uzează ușor. Protejează metalul de efectele apei, sării și umidității ridicate. Pulverizează în locurile greu accesibile și funcționează ca un strat de protecție.

Produsul este ideal pentru oțel, fier, aluminiu, alamă, cupru și alte suprafețe metalice. Poate fi folosit pentru subansamble auto, echipamente marine, scule, arme de foc, lanțuri și multe altele

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 79,10 lei 13,18 lei
7 76,63 lei 40,38 lei
12 74,16 lei 98,88 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

- AMSOIL Heavy-Duty Metal Protector este un produs spray care protejează suprafețele metalice expuse la efectele dăunătoare ale sării, umezelii sau coroziunii chimice. Ideal pentru oțel, fier, aluminiu, alamă, cupru și alte suprafețe metalice.

- Aplicații: subcaroserie auto și remorcă, suporturi pentru roți de rezervă, borne de baterie, balamale de hayon, unelte de mână, pluguri de zăpadă, punți și lame de cositoare, suflante de zăpadă, atașamente pentru încărcătoare cu braț telescopic, mașini agricole, stivuitoare, porți metalice/garduri și multe altele.

- Instrucțiuni de utilizare: Agitați bine înainte de utilizare. Curățați zona țintă înainte de aplicare. Aplicați în mod uniform și egal. Pentru o aplicare precisă, utilizați paiul de extensie. Lăsați să se usuce timp de două ore. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați să se întărească timp de 12 ore. Utilizați AMSOIL Heavy-Duty Degreaser pentru a îndepărta excesul.

AMHSC

Referinte specifice

Cod MPN
AMHSC