Preturi

Toate preturile si serviciile afisate sunt in moneda nationala, contin TVA (19%) si nu au alte taxe ascunse, de manipulare, material impachetare etc. Transportul este gratuit pentru orice comanda. Intotdeauna, suma de achitat nu va depasi costul produselor asa cum apar in cos.

Plata cu cardul

Urmand pasii normali dupa adaugarea produselor in cos, veti putea selecta plata cu cardul procesata prin Banca Transilvania. Plata se efectueaza pe site-ul oficial dupa care sunteti redirectionat inapoi pe site-ul nostru.

Sunt acceptate la plata toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa si Visa Electron) si MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro si Cirrus) care au drept de utilizare pe internet.

Plata cu cardul functioneaza si in sens invers, asfel incat va putem rambursa integral sau partial suma platita direct pe cardul folosit. Va rugam nu anulati comenzi pe email. Comenzile pleaca de la noi foarte repede. Avem nevoie de un telefon pentru a va opri comanda plasata.

Plata cu numerar la curier

Urmand pasii normali dupa adaugarea produselor in cos, veti putea selecta plata ramburs. Aceasta se face curierului apoi el este cel care va elibera chitanta aferenta facturii din pachet. Plata cash cu bancnote mari poate fi o problema destul de rara la inapoierea restului, dar ne cerem scuze de acum. 

Plata cu cardul la curier

In mod normal, aveti posibilitatea platii cu cardul si la curierul ce efectueaza comanda. Desi serviciul este implementat la nivel national, trebuie totusi sa va asteptati la exceptii legate de functionalitate sau lipsa de semnal, si in consecinta sa aveti ca back-up, numerar disponibil pentru plata.

Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar trebuie intai solicitata la campul de detalii comanda. Inainte de efectuarea platii va rugam sa asteptati un email cu factura unde veti gasi si datele bancare dar si numarul facturii pentru a se completa la detalii plata.

Plata prin transfer bancar functioneaza si in sens invers, asfel incat va putem rambursa integral sau partial suma platita direct in contul dumneavoastra.