Amsoil Mudslinger Spray Ceara, 340g
search
  • Amsoil Mudslinger Spray Ceara, 340g

Amsoil Mudslinger Spray Ceara, 340g

60,00 lei
TVA incl.

 

- Mudslinger™: Un produs care oferă un strat protector și antiaderent împotriva acumulării de noroi, murdărie și zăpadă pe ATV-uri, UTV-uri și motociclete de teren. Facilitează curățarea după plimbare și protejează suprafețele de razele UV.

- Caracteristici de performanță: Restaurează, curăță și lustruiește suprafețele din plastic, fibră de sticlă și vopsite. Are un parfum plăcut de cireșe.

- Instrucțiuni de utilizare: Se agită bine și se pulverizează uniform și generos pe suprafețele dorite. Se lasă să se usuce timp de 15 minute. Se șterge excesul cu un prosop din microfibră fără scame pentru un luciu strălucitor. Pentru un strat suplimentar împotriva noroiului și zăpezii, se lasă umed și nu se șterge.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 57,60 lei 9,60 lei
7 55,80 lei 29,40 lei
12 54,00 lei 72,00 lei
Cantitate (buc.)
Stoc epuizat. Precomanda telefonic.

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Mudslinger® (AMS) este un produs care oferă un strat protector și antiaderent împotriva acumulării de noroi, murdărie și zăpadă pe ATV-uri, UTV-uri și motociclete de teren.

Beneficii: Acest produs ajută la îndepărtarea ușoară a noroiului și a murdăriei cu apă la presiune scăzută, protejează împotriva razelor UV și menține echipamentul în stare impecabilă.

Mod de utilizare: Se pulverizează uniform și generos pe suprafețele dorite. NU SE PULVERIZEAZĂ PE PEDALE, SCAUNE, FRÂNE SAU ASAMBLĂRI DE FRÂNĂ. Se lasă să se usuce timp de 15 minute. Se șterge excesul cu un prosop din microfibră fără scame pentru o strălucire uimitoare. Pentru un strat suplimentar împotriva noroiului și a zăpezii, se lasă umed și nu se șterge. Notă: Când se lasă umed, produsul poate atrage praful.

AMSSC

Referinte specifice

Cod MPN
AMSSC