Amsoil Octane Booster Dominator
search
  • Amsoil Octane Booster Dominator

Amsoil Octane Booster Dominator, Vehicle Performance Additive, 355ml

65,00 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile

Un aditiv de benzina AMSOIL care îmbunătățește performanța și puterea motoarelor pe benzină cu două și patru timpi, prin creșterea numărului de octani cu până la patru numere.

Knock-ul motorului: O aprindere necontrolată și explozivă a combustibilului, care produce un sunet de bătăi sau de ciocnituri, reduce puterea motorului și, dacă nu este tratat, provoacă daune grave motorului. Knock-ul poate fi eliminat cu numărul de octani adecvat.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 62,40 lei 10,40 lei
7 60,45 lei 31,85 lei
12 58,50 lei 78,00 lei
Cantitate (buc.)
In stoc propriu

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Produsul: DOMINATOR® Octane Boost, un aditiv pentru benzină care crește numărul de octan până la patru numere și ajută la reducerea bătăilor de motor pentru o performanță maximă.

Beneficiile: Produsul îmbunătățește semnificativ răspunsul și puterea motorului în motoarele pe benzină cu două și patru timpi. Doar o singură tratare reduce bătăile de motor, îmbunătățește aprinderea și ajută la arderea mai curată a combustibilului.

Dozajul: Majoritatea utilizatorilor constată că o sticlă de 12 uncii (354 mL) pentru 15 galoane (57 litri) de benzină oferă creșterea ideală a performanței.

Aplicațiile:DOMINATOR Octane Boost este recomandat pentru toate aplicațiile de performanță ridicată off-road și de curse. Produsul este excelent ca un substitut de plumb în automobilele de colecție, echipamentele off-road mai vechi și vehiculele de agrement. Produs destinat masinilor folosite in afara drumurilor publice.

 Ce este „bătaia de motor” și de ce contează? Fenomenul de bătaie de motor este o aprindere necontrolată și explozivă a unui combustibil hidrocarbonat, cum ar fi benzina, în camera de ardere. Acesta provoacă un sunet de bătăi sau de ciocnituri, reduce puterea motorului și, dacă nu este verificat, provoacă daune grave motorului. Tendința de bătaie a combustibilului este măsurată prin numărul său de octan. Numerele mai mici denotă o tendință mai mare de bătaie; numerele mai mari denotă o mai bună control al bătăii. Bătaia poate fi eliminată cu numărul de octan adecvat.

AOBBE

Referinte specifice

cod EAN13
097012159062
Cod MPN
AOBBE

S-ar putea sa-ti placa