• Stoc epuizat. Precomanda telefonic.
Red Line RL-2 Diesel Ignition Improver Vehicle Fuel System Cleaner, 3.78L
search
  • Red Line RL-2 Diesel Ignition Improver Vehicle Fuel System Cleaner, 3.78L
  • Red Line RL-2 Diesel Injector Cleaner

Red Line RL-2 Diesel Ignition Improver Vehicle Fuel System Cleaner, 3.78L

530,00 lei
TVA incl.

- Red Line Synthetic Oil este o companie care produce și comercializează uleiuri sintetice și aditivi pentru combustibil pentru vehicule și motoare.

- RL-2 Diesel Ignition Improver este unul dintre produsele lor, care este destinat să curețe și să lubrifieze injectoarele, pompele și o-ring-urile motoarelor diesel, îmbunătățind eficiența cu până la 5%.

- Red Line reformulează adesea produsele sale diesel pentru a se asigura că acestea răspund cerințelor în schimbare ale celor mai recente combustibili diesel.

GALON DOAR PE COMANDA SPECIALA. ALTERNATIVA ADITIV MOTORINA 443ml

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 508,80 lei 84,80 lei
7 492,90 lei 259,70 lei
12 477,00 lei 636,00 lei
Cantitate (buc.)
Stoc epuizat. Precomanda telefonic.

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

Cum să îmbunătățești performanța și eficiența motorului diesel cu aditivii Red Line

 

Dacă ai un vehicul cu motor diesel, probabil că știi cât de important este să folosești un combustibil de calitate, care să nu deterioreze injectoarele și să nu producă emisii nocive. Dar știai că poți să îți optimizezi și mai mult motorul diesel cu ajutorul unor aditivi special concepuți pentru acest tip de combustibil?

 

Red Line este o companie care produce aditivi sintetici pentru motoare diesel, care au numeroase beneficii pentru performanța și eficiența motorului. Acești aditivi conțin lubrifianți, detergenți, îmbunătățitori de cetan, inhibitori de coroziune, stabilizatori de combustibil și îmbunătățitori de curgere la rece.

Iată câteva dintre avantajele pe care le oferă aditivii Red Line pentru motoarele diesel:

 

- Restaurează puterea și economia de combustibil, prin curățarea injectorilor și a zonei inelului de piston, reducând frecarea și uzura.

- Reduc emisiile de particule, NOx, monoxid de carbon și hidrocarburi, prin îmbunătățirea atomizării și a arderii combustibilului.

- Reduc zgomotul și facilitează pornirea și încălzirea la rece, prin creșterea nivelului de cetan al combustibilului.

- Protejează sistemul de alimentare cu combustibil de rugină și coroziune, chiar și în prezența apei.

- Stabilizează combustibilul și previne formarea de nămol, prin încetinirea degradării și dispersarea produselor de descompunere insolubile.

- Previne înfundarea filtrelor la temperaturi scăzute, prin reducerea punctului de curgere al combustibilului și prin eliminarea apei din sistem.

 

Aditivii Red Line pentru motoare diesel au fost testați în condiții reale de utilizare, pe diverse tipuri de motoare și vehicule, și au demonstrat îmbunătățiri semnificative ale performanței și eficienței. De exemplu, într-un test efectuat pe o flotă de 22 de camioane care transportau ciment, aditivii Red Line au redus depunerile de la injectoare cu 44% și au crescut economia de combustibil cu 6,8%. În alt test, efectuat pe patru motoare japoneze cu injecție indirectă, aditivii Red Line au redus opacitatea gazelor de eșapament cu 42%, au îmbunătățit debitul injectorilor cu 42% și au redus consumul specific de combustibil cu 11,6%.

 

Dacă vrei să îți protejezi și să îți îmbunătățești motorul diesel, îți recomandăm să încerci aditivii Red Line, care sunt disponibili în două variante: RL-2 și 85+. RL-2 este un aditiv care conține lubrifianți și detergenți, iar 85+ este un aditiv care conține, în plus, și îmbunătățitori de cetan. Pentru a folosi aditivul Red Line RL-2, trebuie doar să adaugi 15 oz (aproximativ 440 ml) la fiecare 300 de galoane (aproximativ 1135 litri) de combustibil.

 

Pentru mai multe informații despre aditivii Red Line pentru motoare diesel, poți vizita site-ul lor oficial: www.redlineoil.com. Acolo vei găsi și alte produse de calitate pentru vehiculele tale, cum ar fi uleiuri sintetice, lubrifianți, aditivi pentru benzină și sisteme de răcire. Red Line este o companie cu peste 30 de ani de experiență în domeniul lubrifianților sintetici, care își propune să ofere cele mai bune soluții pentru nevoile clienților săi. Încearcă aditivii Red Line pentru motoare diesel și vei vedea diferența!

70305

Referinte specifice

Cod MPN
70305

S-ar putea sa-ti placa