Amsoil Diesel Injector Clean, Vehicle Fuel System Cleaner, 1.89L
search
  • Amsoil Diesel Injector Clean, Vehicle Fuel System Cleaner, 1.89L
  • Amsoil Diesel Injector Cleaner

Amsoil Diesel Injector Clean, Vehicle Fuel System Cleaner, 1.89L

205,00 lei
TVA incl. Livrare gratuita in 1-2 zile
  • Curata si unge/protejeaza injectoarele
  • Compatibil cu filtrele de particule si ajuta regenerarea lor mai rapida si mai rara
  • Nu afecteaza senzorii
  • Nu afecteaza garniturile
  • Reduce consumul si zgomotul
  • Reduce contaminarea uleiului
  • Reduce fumul

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
4 196,80 lei 32,80 lei
7 190,65 lei 100,45 lei
12 184,50 lei 246,00 lei
Cantitate (buc.)
Ultimele produse in stoc

  Plata securizata cu cardul

Procesata de Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Timp de 30 de zile. Fara intrebari.

AMSOIL Diesel Injector Clean îndepărtează depunerile care reduc performanța din injectoarele de motorină pentru a ajuta la restabilirea puterii și la îmbunătățirea economiei de combustibil. Este formulat pentru toate tipurile de motoare diesel, inclusiv cele cu design common-rail de înaltă presiune. Diesel Injector Clean este formulat pentru a curăța atât depunerile interne dificil de îndepărtat care apar în motoarele diesel moderne cu common-rail de înaltă presiune, cât și depunerile carbonoase tradiționale. AMSOIL Diesel Injector Clean oferă încredere în performanța dieselului dvs. Formula sa concentrată utilizează o chimie unică pentru a ținti și elimina problemele specifice de performanță, maximizând puterea diesel.

- Curățarea Injectorilor: Produsul îndepărtează depunerile care afectează performanța injectorilor diesel, restabilind puterea și îmbunătățind economia de combustibil.

- Lubrifierea: Adaugă lubrifierea necesară pentru pompele de combustibil și injectorii diesel, reducând uzura și prelungind durata de viață a acestora.

- Reducerea funinginii: Curăță injectoarele și inelele de piston pentru o combustie îmbunătățită, minimizând astfel generarea de funingine și menținând uleiul motor curat.

- Separarea Apei de Combustibil: Protejează sistemul de combustibil împotriva contaminării cu apă, facilitând drenarea acesteia și prevenind coroziunea injectorilor.

Utilizați AMSOIL Diesel Injector Clean în toate tipurile de motoare diesel grele și ușoare, pentru drumuri sau off-road și pentru motoare marine. Pentru prima utilizare, urmați recomandarea de curățare; utilizați doza de întreținere pentru tratament regulat. Utilizați cu fiecare rezervor de combustibil pentru cea mai bună performanță și protecție împotriva uzurii pompei de combustibil, uzurii injectorului și depunerilor de injector. Compatibil cu toate tipurile de sisteme de emisii de eșapament, inclusiv filtrele de particule diesel (DPF).

30ml/10L Doza curatare, 15ml/10L Doza de mentenanta

1oz = 30 ml

1 gallon = 3.8 L

ADFHG

Referinte specifice

Cod MPN
ADFHG