Amsoil Diesel Injector Clean, Jármű Üzemanyag Rendszer Tisztító, 1.89L
search
  • Amsoil Diesel Injector Clean, Jármű Üzemanyag Rendszer Tisztító, 1.89L
  • Amsoil Diesel Injector Cleaner

Amsoil Diesel Injector Clean, Jármű Üzemanyag Rendszer Tisztító, 1.89L

205,00 lei
Adóval együtt Szállítás 3-4 nap
  • Tisztítja és védi az injektorokat
  • Kompatibilis a részecskeszűrőkkel és segíti gyorsabb és ritkább regenerálódásukat
  • Nem befolyásolja az érzékelőket
  • Nem károsítja a tömítéseket
  • Csökkenti a fogyasztást és a zajt
  • Csökkenti az olajszennyeződést
  • Csökkenti a füstöt

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Ár Megtakarítás
4 196,80 lei 32,80 lei
7 190,65 lei 100,45 lei
12 184,50 lei 246,00 lei
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonságos kártyás fizetés

Feldolgozta a Banc of Transilvania

  Nyomon követett szállítás

DPD 42-72h a megrendelést követően

  Visszatérítés és visszatérítés

30 napig. Kérdések nélkül.

AMSOIL Diesel Injector Clean eltávolítja a teljesítményt csökkentő lerakódásokat a dízel injektorokból, segítve ezzel a teljesítmény helyreállítását és a tüzelőanyag-fogyasztás javítását. Kifejlesztett minden típusú dízelmotorhoz, beleértve a magas nyomású common-rail rendszerrel rendelkezőket is. A Diesel Injector Clean úgy van formulázva, hogy megtisztítsa a magas nyomású modern common-rail dízelmotorokban előforduló nehezen eltávolítható belső lerakódásokat, valamint a hagyományos szénlerakódásokat. Az AMSOIL Diesel Injector Clean bizalmat nyújt a dízel teljesítményében. A koncentrált formulája egyedülálló kémiai összetevőket használ a teljesítményproblémák célzott kezelésére és a dízel teljesítményének maximalizálására.

- Injektorok tisztítása: A termék eltávolítja azokat a lerakódásokat, amelyek befolyásolják a dízel injektorok teljesítményét, helyreállítva a teljesítményt és javítva a tüzelőanyag-fogyasztást.

- Kenés: Hozzáadja a szükséges kenést a dízel tüzelőanyag-szivattyúkhoz és injektorokhoz, csökkentve a kopást és meghosszabbítva ezek élettartamát.

- Koromcsökkentés: Tisztítsa meg az injektorokat és a dugattyúgyűrűket a jobb égés érdekében, ezzel minimalizálva a koromképződést és tisztán tartva a motorolajat.

- Vízleválasztás az üzemanyagból: Védi az üzemanyagrendszert a vízszennyeződéstől, megkönnyíti annak leeresztését és megakadályozza az injektorok korrózióját.

Használja az AMSOIL Diesel Injector Clean-t minden típusú nehéz és könnyű dízelmotorban, úton és terepen, valamint tengeri motorokban. Első használatkor kövesse a tisztítási ajánlást; a karbantartási adagot rendszeres kezelésre használja. Minden üzemanyagtartály esetében használja a legjobb teljesítmény és a tüzelőanyag-szivattyú, az injektor kopásának és az injektor lerakódásainak elleni védelem érdekében. Kompatibilis minden kipufogógáz-kibocsátási rendszerrel, beleértve a dízelrészecske-szűrőket (DPF).

30ml/10L tisztító adag, 15ml/10L karbantartó adag

1oz = 30 ml

1 gallon = 3.8 L

ADFHG

Megadott referenciák

ean13
097012277247
MPN (Gyártói cikkszám)
ADFHG