Amsoil Saber Ulei de amestec 2T, 946ml (100:1)
search
  • Amsoil Saber Ulei de amestec 2T, 946ml (100:1)
  • Amsoil Saber Ulei de amestec 2T, 946ml (100:1)
  • Amsoil Saber Ulei de amestec 2T, 946ml (100:1)

Amsoil Saber Ulei de amestec 2T, 946ml (100:1)

90,51 lei
TVA incl.

Amsoil Saber este compatibil cu o varietate de motoare, in special cele in doi timpi si alte vehicule cu motor care utilizeaza un sistem de lubrifiere prin amestecare:

- utilaje de gradinarit si in constructii, amenajari exterioare

- protectie pana la o dilutie 100:1

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
2 86,89 lei 7,24 lei
7 84,17 lei 44,35 lei
Cantitate (buc.)
In stoc - Livrare gratuita in 1-2 zile

  Plata securizata cu cardul

Redirectionare / Procesare Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Fara intrebari. E dreptul dvs.

Amsoil Saber este un ulei de motor specializat, fabricat de compania Amsoil, care se concentreaza pe performanta si protectia motorului. Iata cateva avantaje ale folosirii Amsoil Saber:

Performanta imbunatatita: Amsoil Saber este conceput pentru a oferi performante superioare motorului, inclusiv o mai buna acceleratie, putere si o mai buna economie de combustibil. Acest ulei de motor este formulat pentru a reduce frecarea, pentru a minimiza uzura motorului si pentru a preveni depunerile si murdaria de pe suprafata pistonului.

Protectie impotriva uzurii: Amsoil Saber este fabricat pentru a oferi o protectie superioara impotriva uzurii si pentru a prelungi durata de viata a motorului. Formula sa avansata contine aditivi speciali, cum ar fi antioxidanti, detergenti si inhibitori de coroziune, care protejeaza impotriva uzurii, coroziunii si a altor efecte daunatoare.

Reducerea emisiilor: Amsoil Saber este formulat pentru a reduce emisiile de gaze de esapament. Acest ulei de motor reduce consumul de ulei si minimizarea depunerilor, ceea ce contribuie la o ardere mai completa si la o reducere a emisiilor de gaze de esapament.

Versatilitate: Economie: Amsoil Saber este un ulei de motor durabil si eficient, ceea ce poate reduce costurile de intretinere ale motorului. Formula sa de inalta calitate poate ajuta la prelungirea duratei de viata a motorului si la reducerea necesitatii de inlocuire a pieselor costisitoare.

ATPQT