Preturi si livrare

Toate preturile si serviciile afisate contin TVA (19%). Transportul se efectueaza prin Nemo Express si termenul de livrare este de obicei a doua zi pentru Bucuresti si 48h pentru restul tarii cu exceptia sfarsitului de saptamana si a comenzilor efectuate dupa ora 17.00. Pentru livrare Sambata trebuie mentionat aceasta in mod expres la Detalii Comanda.

Tarif de transport cu ramburs numerar in cont colector prin Nemo Express: 0 lei

Plata cu numerar in sistem ramburs

Urmand pasii normali dupa adaugarea produselor in cos, veti putea selecta plata ramburs. Aceasta se efectueaza curierului deci tot el este cel care va elibera chitanta aferenta facturii din pachet. Suma de achitat contine costul transportului si al produselor.

Deoarece in unele cazuri a fost solicitat serviciul Fan Curier va reamintim ca acesta se poate face doar la un cost de 20 lei (tarif fix indiferent de greutate). Acest lucru trebuie mentionat la rubrica detalii comanda.

Politica de retur

Costul returului este suportat de cumparator daca doreste sa inapoieze produsul din motive personale. Toate produsele sunt noi si pentru a le putea repune in vanzare va rugam sa le returnati in acelasi fel cum le-ati primit. Nu primim sticle fara sigiliu intact sau cu eticheta murdara.