Amsoil 10W-40 Synthetic ATV/UTV Engine Oil, 946 ml
search
  • Amsoil 10W-40 Synthetic ATV/UTV Engine Oil, 946 ml
  • Amsoil 10W-40 Synthetic ATV/UTV Engine Oil, 946 ml

Amsoil 10W-40 Synthetic ATV/UTV Engine Oil, 946 ml

82,00 lei
TVA incl.

Produs: AMSOIL 10W-40 100% Synthetic ATV/UTV Motor Oil este un ulei sintetic dezvoltat pentru ATV-uri și UTV-uri performante și solicitate.

Beneficii: Acest ulei oferă protecție împotriva căldurii, uzurii, oxidării și a altor factori care pot afecta performanța și durabilitatea motoarelor ATV și UTV.

Compatibilitate: Acest ulei este compatibil cu ambreiajele umede și rămâne fluid la temperaturi subzero, asigurând o pornire ușoară și o lubrifiere optimă. Kawasaki, Suzuki, Can Am, Honda, Yamaha , Kubota si John Deere

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
2 80,36 lei 3,28 lei
7 76,26 lei 40,18 lei
Cantitate (buc.)
Stoc epuizat

  Plata securizata cu cardul

Redirectionare / Procesare Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Fara intrebari. E dreptul dvs.

  • Ulei sintetic pentru ATV/UTV - un produs AMSOIL care oferă performanță și protecție îmbunătățite pentru ATV-uri și UTV-uri care funcționează în condiții severe sau agresive.
  • Protecție pentru motor - uleiul sintetic AMSOIL rezistă la căldură, uzură și pierderi de viscozitate, oferind o durată de viață mai lungă și o răcire mai bună a motorului.
  • Performanță în toate anotimpurile - uleiul sintetic AMSOIL rămâne fluid la temperaturi scăzute, asigurând o pornire ușoară, și nu se subțiază la temperaturi ridicate, oferind o protecție superioară în condiții fierbinți.
  • Simțirea ambreiajului - uleiul sintetic AMSOIL reduce alunecarea, decolorarea și zgomotul ambreiajului, oferind o simțire constanta și o angrenare pozitivă a ambreiajului.
  • Compatibilitate cu ambreiajul umed - uleiul sintetic AMSOIL nu conține modificatori de frecare și favorizează o schimbare lină a vitezelor și o angrenare pozitivă a ambreiajului. De asemenea, controlează căldura și ajută la îmbunătățirea duratei de viață a ambreiajului.
  • Alternativă premium și special concepută - AMSOIL oferă lubrifianți special concepuți care reprezintă alternative rentabile și de înaltă performanță la produsele de marcă OEM. Uleiul sintetic AMSOIL este compatibil cu alte uleiuri sintetice și convenționale și nu afectează garanția producătorului.
AUV40_QT

Fisa produs

SAE J300 Grade (clasa Vasc. motor conf. SAE J300)
10W-40
K.Visc. 100°C mm²/s (Clasare automotive Sae j300, J306)
14.3
K.Visc. _40°C mm²/s (Clasare Industriala ISO 3448)
94.8
Visc. Index (independenta vasc. fata de temperatura)
155
HTHS Visc. 150°C mPa*s (vasc. reala pt presiune ulei)
4.1
Pour Point (°C) (Temperatura °C de la care curge)
-44
Noack Volatility % (Consum/ pierdere ulei prin evaporare)
4.2