Amsoil Flush Solutie Spalare Motor
search
 • Amsoil Flush Solutie Spalare Motor
 • Amsoil Flush Solutie Spalare Motor

Flush spalare, curatare depuneri motor, Amsoil, 473ml

74,66 lei
TVA incl.

Aditiv pentru spalarea motorului si a cutiei automate la interior prin amestecarea lui in uleiul uzat inainte de evacuarea acestuia.

Praguri de reducere la mai multe bucati adaugate in cos:

Cantitate (buc.) Pret unitar Economisesti
2 73,17 lei 2,99 lei
7 69,43 lei 36,58 lei
Cantitate (buc.)
In stoc - Livrare gratuita in 1-2 zile

  Plata securizata cu cardul

Redirectionare / Procesare Banca Transilvania

  Livrare gratuita

Cargus - 24-48h de la comanda

  Retur si rambursare

Fara intrebari. E dreptul dvs.

Aditiv pentru spalarea motorului si a cutiei automate la interior prin amestecarea lui in uleiul uzat inainte de evacuarea acestuia.

 • Produsul se remarca prin faptul ca nu contine solventi, nu este agresiv si deci nu prezinta riscuri de nici un fel. 
 • Produsul are la baza ulei si aditivi detergenti pentru curatare.
 • Detergentii continuti au puterea curatarii inclusiv a canelurilor de segmenti uzati, imobili, cocsati fapt datorat arderii uleiului pe pistoane cu temperaturi ridicate si scaparii de gaze (baie de foc). Segmentii eliberati urmaresc profilul cilindrului, descarca caldura pistonului in bloc, reduc consumul de ulei, imbunatatesc durata lui de viata si asigura compresie superioara. Cel putin 3 spalari sunt necesare pentru acest scop. 
 • In cazul unui rodaj incomplet produsul are capacitatea de a spala canalele infundate suprafetei honuite acoperite de pelicula de lac rezultata in urma unui proces de rodaj prea bland si reactiei dintre gazele de ardere si aditivii dintr-un ulei incorect.  Astfel se asigura o suprafata care isi poate continua rodajul pana la formarea platoului pe varfurile suprafetei. Motorul isi stabilizeaza consumul de ulei, de combustibil, puterea si compresia.
 • Reduce substantial uzarea prin eroziune anormala datorata impuritatilor din ulei sau stagnante pe suprafetele interioare. Analiza de ulei inainte si dupa aplicarea aditivului arata o evacuare semnificativ mai buna a particulelor din motor.
 • Asigura functionarea normala (fara fenomenul de stick and slip) a electrovalvelor sau actuatorilor hidraulici atat de intalniti in distributia variabila a motoarelor moderne. 
 • Produsul este neutru fata de orice tip de garnituri. Unele depuneri din motor pot ajuta garniturile vechi sa sigileze. Acest produs inlatura depunerile respective si va pune in evidenta mentenanta necesara.
 • Se adauga in ueiul vechi, se porneste si se lasa la relanti 15 minute inainte de a se face schimbul. Nu se conduce autoturismul decat pt a fi pus pe rampa sau lift.
 • Dupa folosire nu e necesara clatirea motorului cu un schimb de ulei intermediar.
 • Mai poate fi folositi in cazul cutiilor automate daca se face un schimb complet de ulei ulterior (cu masina de schimb total).
 • A nu se folosi in diferentiale, cutii manuale, reductoare etc
 • Poate fi folosit de cate ori e nevoie. In general, pentru un motor neingrijit e nevoie de 3 operatii consecutive.

 

Flush-urile de ulei, sau curățarea sistemului de lubrifiere a motorului cu un produs special, nu sunt în mod normal periculoase pentru motor, dar pot fi problematice în anumite circumstanțe.

 

În general, flush-urile de ulei pot ajuta la îndepărtarea depunerilor de murdărie și a altor reziduuri care se pot acumula în sistemul de lubrifiere al motorului. Acest lucru poate ajuta la prevenirea uzurii excesive a componentelor motorului și poate prelungi durata de viață a acestuia.

 

Cu toate acestea, în anumite circumstanțe, flush-urile de ulei pot fi problematice. De exemplu, în cazul unui motor vechi sau cu multe kilometri parcurși, acestea pot îndepărta depunerile de murdărie care mențin etanșeitatea garniturilor și a altor componente. După ce flush-ul de ulei este efectuat, acest lucru poate duce la scurgeri de ulei și alte probleme. In general orice ulei calitativ si orice ulei care are in compozitie esteri va genera aceeasi problema dupa cateva mii de kilomentri.

 

De asemenea, unele flush-uri de ulei pot conține solvenți puternici sau alte substanțe care pot fi dăunătoare pentru anumite tipuri de garnituri sau alte componente. Prin urmare, este important să se aleagă un produs adecvat pentru tipul de motor și să se urmeze instrucțiunile de utilizare. Amsoil Flush nu contine solventi.

 

În general, flush-urile de ulei nu sunt periculoase pentru motor, cu condiția să fie utilizate în mod corespunzător și în circumstanțe potrivite. Înainte de a utiliza un astfel de produs, este întotdeauna recomandat să solicitați sfatul nostru.

Utilizarea unui aditiv pentru benzina sau aditiv pentru motorina poate fi o opțiune mai sigură și mai ușor de utilizat pentru a îndepărta depunerile din motor. Acesti aditivi sunt proiectate pentru a curăța depunerile de pe supape, injectoare, pistoane și alte componente ale sistemului de alimentare cu combustibil. Cu toate acestea, aceste aditive pot avea un efect limitat asupra depunerilor din interiorul motorului.

FLSHCN