Lista de produse dupa marca Ulei Amsoil

AMSOIL este lider în uleiuri sintetice din 1972, când au introdus pe piata un ulei sintetic in premiera mondiala (100% sintetic din baze sintetice si aprobat de American Petroleum Institute).

Amsoil sunt tot primii care:

au folosit testul Noack de volatilitate ca standard de performanta
au produs ulei sintetic pentru cutie manuala si diferential
au produs ulei sintetic ATF pentru transmisii automate
au produs ulei sintetic pentru motoare Diesel, motoare de competitie, turbo si navale
au produs ulei 2T de amestec sintetic cu ratia de 100:1

AMSOIL este specializată în dezvoltarea lubrifianților sintetici care oferă răspunsuri inovatoare la cele mai mari provocări ale vehiculelor și echipamentelor prezente. Performanța extraordinară a lubrifianților sintetici AMSOIL într-o gamă largă de piețe auto, powersports, industrial, curse și multe altele a făcut ca influența noastră în industrie fie inconfundabilă, iar marca noastră fie foarte respectată. Angajamentul nostru față de inovație a dus la legiuni de clienți fideli mărcii.

AMSOIL investește masiv în cercetarea și validarea produselor pentru a ne asigura rămânem în fruntea industriei. Instalațiile noastre de testare chimică și mecanică la fața locului conțin instrumentele sofisticate necesare pentru a dezvolta tehnologie sintetică de ultimă oră. Lubrifianții sintetici AMSOIL sunt validați în studii pe distanțe lungi cu masini taxi, flote de livrare, vehicule de poliție și de urgență, camioane over-the-road, turbine eoliene și mașini industriale.

Sunt 78 produse.

Se afiseaza 1-50 din 78 produs(e).