Transmisie

Toate uleiurile de viteze Redline sunt fabricate din cele mai eficiente stocuri de PAO și ester din lume. Aceasta înseamnă că stocurile de bază nu sunt doar un purtător pentru pachetele de aditivi ci de fapt ajută la asigurarea stabilității și vâscozității deci o rezistență excelentă a filmului și un control al uzurii.

Subcategorii

 • Ulei cutie manuala

  Red Line oferă o gamă de uleiuri de transmisie care asigură o schimbare corectă a vitezelor și o protecție optimă a uzurii. Acestea sunt potrivite pentru majoritatea sincronizatoarelor de transmisie manuală și sunt disponibile în variantele MT-LV, MTL, MT-85 și MT-90. Aceste uleiuri oferă o protecție excelentă pentru angrenaje și sincronizatoare, echilibrând alunecarea pentru o schimbare mai ușoară în climatul rece. Sunt excelente pentru transmisiile cu un număr mare sau mic de kilometri și sunt compatibile cu uleiurile petroliere și alte uleiuri sintetice.

 • Ulei diferential

  These products contain the extreme pressure additives necessary for ultimate protection road cars and racing vehicles, as well as friction modifiers (except NS) for proper limited-slip operation

  • Fully-synthetic formulas created from polyol ester base stocks, offer excellent lubrication under extreme conditions
  • Ester base stocks and friction modifiers (except NS) provide additional slipperiness to lower operating temperatures by reducing the sliding friction in hypoid gears
  • High viscosity-index (VI) to provide relatively constant viscosity and film thickness with varying temperature change
  • Superior shear stability and reduced oxidation compared to other synthetics and conventional gear oils
  • Exceed API GL-5 specifications
  • Engineered to provide the highest degree of protection and improvement of differential efficiency for better mileage, longer drain intervals, and less wear
 • Ulei ATF
  • “Cât de des ar trebui să schimb uleiul de cutie automata?” Depinde de vehiculul tău și de obiceiurile tale de conducere. Schimbările recomandate ale uleiului de cutie automata variază de la 40.000 km / 2 ani până la niciodată. Iată câteva sfaturi pentru a determina cât de des să schimbi lichidul de transmisie:
  • Verifică manualul proprietarului: Recomandările producătorului original de echipamente (OEM) pentru cât de des să schimbi lichidul de transmisie automată acoperă o gamă largă de kilometri, în funcție de an, marcă și model.
  • Obiceiurile de conducere: Dacă obiceiurile tale de conducere sunt ca cele ale majorității șoferilor și se încadrează în categoria “severă” (remorcarea, transportul, călătoriile zilnice mai scurte de 16 km etc.), mulți OEM recomandă schimbarea lichidului de transmisie mai frecvent.
  • În concluzie, frecvența schimbării lichidului de transmisie depinde de mai mulți factori, inclusiv tipul de transmisie automata. Transmisiile DCT au un general un interval mai lung iar cele CVT un interval mai scurt decat cutiile automate conventionale (cu angrenaje planetare). Este întotdeauna o idee bună să consultați manualul proprietarului pentru recomandările specifice vehiculului.
  • Un cuvânt rapid despre transmisiile “umplute pe viață”. Acestea devin tot mai frecvente pe măsură ce producătorii de echipamente originale (OEM) caută modalități de a scuti șoferii de întreținerea nedorită. Ele par a fi numai avantaje, dar este important să schimbi lichidul în aceste unități, în special dacă remorchezi sau transporti.
  • Se pesupune că acestea vor dura toată viața vehiculului, dar ce crezi că se va întâmpla dacă transmisia eșuează odată ce garanția expiră? Veți fi blocați cu o factură de reparație considerabilă, asta se va întâmpla. Fiți proactivi și schimbați partial lichidul la fiecare 60.000 km.
  • Mulți șoferi uită complet de transmisia lor până când începe să schimbe vitezele greu, să sacadeze, sa patineze sau să ezite. 
  • Căldura distruge transmisiile. În timp, lichidul de transmisie se oxidează (se descompune chimic). Căldura mare generată de remorcare și transport accelerează procesul. Lichidul care s-a descompus poate cauza formarea de depuneri, care blochează trecerile înguste de ulei și contribuie la glazurarea pachetelor de discuri. În curând, vehiculul dvs. poate începe să schimbe vitezele prost.
  • Simptomele lichidului de transmisie scăzut. Nu doar căldura duce la schimbarea proastă a vitezelor. Lichidul de transmisie scăzut poate prezenta, de asemenea, o serie de probleme, inclusiv… schimbări neconstante, sacadate, ezitare, creșterea temperaturilor de transmisie. Lichidul de transmisie îndeplinește o serie de funcții vitale, una dintre acestea fiind să acționeze ca un fluid hidraulic pentru a permite schimbarea vitezelor. Când computerul vehiculului tău îi spune transmisiei să schimbe vitezele, presiunea hidraulică (furnizată de lichid) strânge o serie de plăci împreună în interiorul unui pachet de ambreiaj pentru a conecta motorul la arborele de ieșire al transmisiei și pentru a direcționa puterea către roți. Lichidul scăzut poate duce la aspirarea aerului în intrarea pompei de lichid de transmisie. Când aerul și lichidul se amestecă, creează spumă, care reduce presiunea hidraulică și interferează cu schimbările clare, consistente pe care le dorești atunci când conduci.
  • Lichidul de transmisie scăzut poate, de asemenea, să împiedice convertorul de cuplu să se umple complet, ceea ce reduce transferul de cuplu și provoacă ezitare și pierderea puterii. În cazuri extreme, vehiculul nu se va mișca decât dacă accelerați motorul.
  • Mecanicul tau stie sa verifice nivelul dupa schimbarea uleiului? La ce temperatura? Cu motorul pornit sau oprit? Din pacate Mitica invata doar din erori.
 • Cutie dublu ambreiaj
 • Ulei CVT

Filtre active